Aktuális

Az EMAPOT pénzügyileg stabil vállalkozás a BISNODE minősítése alapján

2022-01-05

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az EMAPOT.

 

Függőkonvejor és vezetőnélküli targonca, illetve egyéb anyagmozgató berendezés közötti automatikus anyagátadó rendszer fejlesztése

2019-08-27

Ennek a kutatás-fejlesztési projektünknek a célja egy olyan átadó berendezés kifejlesztése, amely a rakományt átveszi a konvejorról, majd függőleges süllyesztés után ezt egy vezetőnélküli targoncára adja át, ami fordított irányban is működik.

Egyedi tervezésű zárt prémium utánfutó fejlesztése

2018-08-09
A VEKOP-2.1.7-15 K+F projektben kitűzött célunk egy eddig a piacon ilyen műszaki tartalommal nem létező, egyedi kialakítású, magas műszaki és esztétikai tartalmú, többfunkciós szállításra alkalmas fedett felépítményű utánfutó az európai gyártású prémium kategóriás személygépjárművekhez.

 

Bemutatkozás

Az EMAPOT 1982-ben alakult vállalkozás, amely kezdetben mérnökirodaként működött Emapot Gmk. néven, azaz mint Gazdasági Munkaközösség formájában. Az 1994-től Korlátolt Felelősségű Társasági formában működő EMAPOT TEAM Kft. tulajdonosa két magánszemély.
 
A tulajdonosi szerkezet és a cég mérete meghatározza cégfilozófiánkat:
 
1./ A kis cégek méreteiből adódó előnyöket igyekszünk megbízóink javára fordítani:
 
- megbízóink biztosak lehetnek abban, hogy megbízásuk elsőrendű számunkra,
- munkatársaink személyében egyben a cég tulajdonosaival kerülnek kapcsolatba,
- az általunk vállalt kötelezettségeknek maradéktalanul eleget teszünk,
- a munkák lezárása után célunk a hosszú távú együttműködés
 
2./ Szakértelmünkkel el kívánjuk érni, hogy megrendelőink büszkék lehessenek arra a termelési rendszerre, mely közös elhatározásból jött létre.
 
3./ Mindig figyelembe vesszük a beruházó lehetőségeit. A legoptimálisabb költség-teljesítmény viszonyra törekszünk. Ha a lehetőségek megengedik, - mi szállítjuk a legkorszerűbb technikát is.
 
Jelszavunk:       Mi szállítjuk a termelékenységet!